Hlavní obsah
Článek

Jako malé děti. Celebrity už v loňském roce propadly hitu užívat si vodní radovánky na nejrůznějších nafukovacích hračkách. Populární plameňák, jak vidno nevyšel z módy ani letos. České krásky totiž začaly opět zásobovat sociální sítě snímky v sexy pózách na růžovém ptákovi.

Nejnovějším příspěvkem se pochlubila fotografka a tanečnice Denisa Grossová (19). Ta se v plavkách příliš často neukazuje, což je ale pro mnohé její fanoušky škoda. Krásná blondýnka se totiž může chlubit dokonalou figurou, kterou jí lze jen závidět.

Bez plameňáka nedá ránu ani modelka Nikol Švantnerová (31). Ta se dokonce s nafukovací hračkou do vody sladila a oblékla na fotku jednodílné plavky v takřka stejném odstínu. Štíhlou figurou bez jediné chybičky se ráda chlubí také manželka moderátora Leoše Mareše (47) Monika (43), která se rozhodla ve vodě zapózovat i se svým mužem.

Růžového plameňáka má ve svém bazénu od loňského léta také moderátorka Zorka Hejdová (33) a svým sexy tělíčkem v plavkách se před pár dny pochlubila také její kolegyně Michaela Ochotská (39).

Reklama

Další články

Načítám