Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, v příštím týdnu se v kulinářském pořadu Prostřeno objeví krásky z řad modelek, moderátorek i zpěvaček. U jednoho stolu zasedne Andrea Bezděková (29), Andrea Kalousová (27), Monika Leová (32), moderátorka Andrea Antony a zpěvačka Debbi.

Všechny dámy se z branže moc dobře znají, takže se celý týden ponese v duchu přátelského holčičího srazu a o zábavu opravdu nebude nouze. Kromě svého kuchařského umu předvedou i jiné dovednosti. Například Andrea Bezděková zavzpomíná na období, kdy se věnovala mažoretkovému sportu, se kterým začala v sedmé třídě na základní škole a vydržela u něj šest let.

Andrea je živel, a přestože se na začátku zjevně styděla, svým hostům předvedla parádní vystoupení, do kterého se na závěr zapojily všechny krásky. Co na tom, že doma zrovna neměla mažoretkovou hůlku. Poradila si s pomocí vařeček a lepicí pásky. Jestli takto řádila i v kuchyni svého bývalého přítele Marka Lambory, muselo být v jejich domácnosti hodně veselo. Podívejte se ve videu.

Reklama

Další články

Načítám