Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Leová (32) se o víkendu stala poprvé maminkou. Bývalá moderátorka přivedla na svět dceru, kterou s manželem Martinem Košínem pojmenovali Mia.

„V pátek večer jsme byli u kamarádů na filmu a tam si Monča začala počítat “poslíčky“. O půlnoci to začalo být intenzivnější a pravidelné a ve dvě ráno jsme jeli do porodnice, kde zjistili, že je Monča otevřená na 7 centimetrů. Mia se narodila ráno v osm, měla 4160 gramů a dala Monče pěkně zabrat. Jsem rád, že jsem u porodu mohl být. Těžko se to popisuje, to se musí zažít. Monča je neskutečný bojovník a jsem na ni moc pyšnej,“ řekl Super.cz novopečený tatínek Martin Košín s tím, že Leová nevyužila ani epidurál a porod tak byl naprosto přirozený.

Košín se potomkem pochlubil i všem fanouškům Moniky Leové. „Rád bych vám představil nový produkt z naší dílny. Zpočátku ta výroba není vůbec těžká, je to hodně individuální, ale čím víc se jde do finále, tím je to obtížnější. To je Mia, 4160 gramů, 51 centimetrů, obří dítě, michelin, je spokojená a zdravá,“ informoval známý vtipálek Košín.

A Monika Leová se hned přidala: „Už nikdy nebudu rodit,“ smála se. Rodince přejeme hodně zdraví!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám