Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co nevidět přivede na svět své první dítě. Monika Leová (32) si přála mít památku na těhotenství a tak opět vyhledala služby fotografky Kateřiny Novákové, která ji a partnera už fotila na tematické vánoční fotky.

Modelka nechala focení zcela v režii fotografky. „Moc jsem jsi přála fotit v tomto ateliéru, protože má opravdu kouzelné prostory. Konečně jsem se o tom přesvědčila na vlastní oči a z výsledných fotek jsem nadšená,“ svěřila se Super.cz Leová, která měla příležitost fotit v novém ateliéru v centru Berouna.

„S Mončou se známe už dlouho. Chtěla jsem, ať má krásnou ženskou památku na toto období, což jsem snad zvládla,“ říká fotografka.

Celá akce proběla zcela spontánně. „Dva dny před mi Káťa napsala, jestli mám čas a poslala mi fotky úžasných šatů, které mají v ateliéru. I když jsem měla jiné plány, ihned jsem je překopala, protože focení s ní se prostě nedá odmítnout,“ usmívá se Monika a jedním dechem dodává: „Udělala nám krásnou vzpomínku na těhotenství.“

Není vyloučené, že se Monika před objektivem fotoaparátu ještě objeví. „Jelikož mám ještě zhruba dva měsíce do porodu, možná ještě nějaké to focení stihneme,“ říká Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám