Hlavní obsah
Článek

Radost z těhotenství vystřídal smutek. Misska a moderátorka Monika Leová (32) přišla o jednoho z nejdůležitějších lidí ve svém životě.

„Před více než týdnem nás opustil dědeček. Měli jsme ho v domácí péči, a tak jsme mu mohli být stále na blízku. Hrozně nám chybí, ale věříme, že to pro něj bylo vysvobození,“ svěřila Super.cz Monika.

S manželem Martinem Košínem se kráska těší na příchod prvního potomka. Několik týdnů potom, co oznámili těhotenství, ale přišla rána z čistého nebe a sympatická kráska se jen těžko smiřuje se smrtí jednoho z nejbližších. Dědeček jí byl před dvěma lety na svatbě a trápí ji, že s ní nebude sdílet i další životní etapu, kterou má před sebou.

„Moc mě mrzí, že nepozná našeho prcka. Miminko se má narodit v dubnu stejně jako děda,“ smutní bývalá moderátorka hlavních zpráv na Primě.

Tak, jak se s fanoušky dělí o ty příjemné životní momenty, neskrývá před nimi ani smutnou realitu. „Světlé a stinné stránky života,“ napsala si ke dvěma snímkům na sociální síti. Na první fotce si hladí těhotenské bříško, na druhé je se svým zesnulým dědečkem.

Fanoušci začali moderátorce ihned kondolovat a někteří se ji snaží povzbudit. „Říká se, že když někdo zemře, pošle ti do života nového človíčka,“ napsala pod snímky jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám