Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době studia, když neměla tolik času a peněz na utrácení za posilovnu, formovala Monika Leová (32) své tělo doma při cvičení u videa.

Nyní moderátorka zpráv na Primě přesedlala na tvrdší trénink. „Na základě doporučení mé kolegyně Andrey Antony jsem začala navštěvovat čtyřikrát týdně kruhové tréninky. Strašně mi to vyhovuje, je to přesně ten pohyb, který mě ještě neomrzel,” pochvaluje si Monika a dále sebekriticky popisuje cvičení: „Je tam vždycky skvělá atmosféra. Odcházím odtamtud vždycky upocená, nechutná, ale vím, že jsem udělala dobrou věc.”

Česká Miss Earth 2013 si je vědoma toho, že se často přejídá sladkostmi, a tak se ještě nedopracovala k postavě snů. „Snažím se na sobě neustále pracovat. U mě se to hodně mění a kolísají mi dvě kila nahoře a dole,” otevřeně přiznává na koncertu Mikolase Josefa.

Jak už Monika podotkla, ke kruhovým tréninkům se dostala díky kolegyni z televize Andree Antony, která moderuje Divácké zprávy. „S Andy cvičím jen proto, že mě motivuje. Jinak jí nestačím, protože ona by složila i chlapa. Skvěle se jí zformovala figura. Když o tom tak přemýšlím, tak to možná flákám. Mně se totiž tak skvěle nezformovala postava jako jí,” směje se Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám