Hlavní obsah
Článek

Zabalila kufry a vyrazila na dovolenou snů. Moderátorka zpravodajství TV Prima si vzala v práci volno a odletěla za velkou louži. Monika Leová (32) si s manželem naplánovala dobrodružnou cestu po USA.

A pokud si myslíte, že tahle kráska, která v roce 2013 zabodovala v České Miss, spala během cesty v luxusních hotelech, šeredně byste se zmýlili. Leová si s manželem pronajala auto, ve kterém po dobu 14 dnů bydleli. To, co ušetřili za ubytování, pak vložili do zážitků během cesty.

Jedním z nich bylo také koupání v Malibu v Kalifornii, které si moderátorka po náročné cestě zaslouženě užila. „Volná jako pták,“ napsala si Monika ke snímku v bílých plavkách, ve kterých se nechala ve vlnách vyfotit.

Monika je stále v pohybu, a tak není divu, že se může chlubit výstavní figurou, se kterou by mohla opět vyrazit na soutěž o korunku krásy. Během dovolené si ale neužívala jen ve vlnách. Navštívila například i Grand Canyon, podívala se na slavný most Golden Gate v San Franciscu nebo se podívala do filmových studií v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám