Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už zhruba za dva měsíce se Monika Leová (32) stane vdanou paní. Vše má připravené a za sebou už i zkoušku svatebních šatů. Super.cz prozradila, jak budou vypadat. "Svatební šaty budou hodně vzdušné, trošku nahoty tam bude, budou odhalená záda. Vlastně je skoro na sobě nebudu cítit. Měla jsem první zkoušku s návrhářkou Sandrou Švédovou a bylo to naprosto perfektní. Cítila jsem se v nich krásně. Těším se, až budou úplně hotové," řekla Super.cz Monika.

Nervozitu zatím nepociťuje. "Nervozita ještě přijde, ještě nějaký měsíc máme k dobru. Máme doma odpočitávadlo, těšíme se. Nehty mám krásně nalakované, nejsem tak nervózní člověk. Těším se na to. Budu spíš nervózní, aby se něco nepokazilo," usmála se Monika na představení nové virtuální reality.

Tam dorazila v džínových lacláčích a v tílku. Spodní prádlo, jak je jejím zvykem, nechala doma. "Podprsenky budu nosit až po dětech, svatba to asi nezmění. Pak k nim třeba najdu nějakou cestu," dodala s úsměvem moderátorka zpráv na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám