Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Monika Leová (32) chystá překvapení. Pořizuje si totiž rovnátka. „Vždy jsem si přála mít rovné zuby. Jsem moc ráda, že se mi to konečně splní. Rovnátka jsem měla mít, už když jsem byla malá, ale v té době připadala v úvahu pouze kovová. Jelikož s každým puberta cloumala a kovová rovnátka nebyla zrovna cool, nechtěla jsem být ještě větším terčem posměchu,“ prozradila Leová.

Rovnátka prý nebudou televizním divákům vadit. Budou neviditelná. „Jsem nadšená, že rovnátka, která budu mít, nejsou na první pohled vidět. Srovnají mi horní i spodní zuby a nikdo si toho ani nevšimne,“ směje se Monika.

Otázkou je, jak bude Monika s rovnátky mluvit. Se šišláním měla například velké problémy Hanka Mašlíková. „Jsem zvědavá, jestli budou mít vliv na mou artikulaci. Snad nebudu moc šišlat, a pokud ano, diváci zpráv se nemusí bát, protože jsou rovnátka sundavací a na vysílání je mohu odložit,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám