Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tenhle víkend nechá doma snoubence Martina Košína a vyrazí na poslední dámskou jízdu před svatbou. Moderátorka Monika Leová (32) stráví dvanáct dní na Bali a už se těší.

"Letíme s mojí sestrou, která bude i moje družička na svatbě a spolu plánujeme všechny přípravy. Tak to bude nejen relax, ale chceme vymyslet i pozvánky a další drobnosti. Jinak už je svatba naplánovaná. Bude to o prázdninách, u nás ve východních Čechách," svěřila Monika.

A kam se na Bali vypraví? "Cestovní plán už máme. Za těch dvanáct dní se toho moc stihnout nedá, takže začneme ve vnitrozemí v Ubudu, pokračujeme do Canggu a končíme na Ulawatu," prozradila, kde ji v nejbližší době můžeme potkat.

"No a pak ještě vymyslely moje spolubydlící, ža mě někam vytáhnou na čtyři dny. O tom ale nevím nic. Mám mít jenom zabalené věci a počítat s určitým termínem, takže to bude velké překvapení. Martin asi taky bude mít nějakou pánskou jízdu, ale myslím, že v Čechách," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám