Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Monika Leová (32) není na rozdíl od mnoha svých kolegyň příznivkyní zkrášlovacích procedur, natož aby si nechala říznout do těla. Maximum umělého, co je na sobě schopná snést, jsou vlasy. Tedy umělá ofina, kterou si nechává do své vlastní hřívy zaplést tak nenápadně, že si všichni mysleli, že se snad nechala ostříhat.

"To opravdu ne. Zůstanu u dlouhých vlasů, protože vím, jaká je s ofinou práce. Už jsem ji kdysi mívala a to si každý den ráno musíte vlasy umýt a vyfoukat, aby to nějak vypadalo. Takže tahle umělá je skvělá změna image, ale jenom na chvilku," řekla nám Monika.

Protože jsme si povídali na mejdanu plastické chirurgie, otázka, zda by si nechala upravit i něco dalšího, například svoje drobné poprsí, musela padnout, chtě nechtě. "Přijde mi, že všechno lze dohnat tak nějak přirozeně. A pokud jde o dekolt, tak mám i radši menší prsa. Jsou lepší třeba i při sportu. Nenosím ani podprsenky, protože nemám ráda, když mám větší hrudník. V tom jsem skromná a líbí se mi přirozenost. Uvidíme po dětech, co mi z prsou zbyde," míní.

"Ani nevím, jestli by ke mně větší prsa seděla, k mému asijskému typu. Asijské ženy jsou v hrudníčku trochu menší, tak tomu nebudu nějakým způsobem nadbíhat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám