Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Monika Leová (32) vyrazila na Sicílii testovat nový vůz. Sama říká, že v autě se cítí bezpečně. Horší už je to na dvou kolech. Za sebou má vážnou nehodu na motorce. "Jela jsem na motorce a srazilo mě auto. Od té doby jsem na motorce neseděla. Měla jsem vážné zranění nohy," řekla Super.cz Monika.

"Půl roku jsem nemohla chodit. Kus nohy mi chybí, trošku nemůžu nohu ohýbat, ale jsou horší věci na světě. Noha byla zlomená, přišla jsem o kus kosti. Jsem ráda, že můžu chodit normálně, že jsem zdravá," vysvětluje.

Problémy pak měla dlouho i v modelingu. "Omezilo mě to na rok. Nevešla jsem se do bot, noha byla oteklá. Podpatky obecně od té doby nevyhledávám, nosím je jen na nutné akce. Když jdu do města, vyrazím radši v teniskách," dodala Leová.

Sama si o sobě myslí, že je dobrá řidička. "Jezdila jsem rallye, nemám tu záklopku, jdu do toho po hlavě. Ale ve městě jsem rozvážná, na letišti nebo někde, kde si to můžu dovolit, tam přidám plyn," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám