Hlavní obsah
Článek

Monika Leová (32) není jedinou Vietnamkou, která toužila vybojovat korunku pro Miss. Třiadvacetiletá kráska vietnamského původu Sarah Vu soutěží o titul Miss Face, nejkrásnější tvář Česka. Jeden úspěch už za sebou má. V roce 2011 vyhrála Miss Vietnam České republiky.

"Jsem narozena v Německu v Berlíně, ale od mých dvou let žijeme s rodinou v Česku. Mám vietnamské občanství, ale mám trvalý pocit v Česku, žiju tady přes 22 let a cítím se jako Češka," vysvětluje krásná Sarah, která pracuje v advokátní kanceláři v Praze jako asistentka.

"Ve volném čase také pracuji jako vizážistka, to mě hrozně baví, a věnuji se modelingu. Když bude víc nabídek díky Miss Face, budu moc ráda. Věřím, že mi dá Miss Face mnoho zkušenost," dodala Sarah, která je s ostatními finalistkami právě teď na týdenním soustředění v Itálii.

Sarah je nejmenší ze všech finalistek, měří 167 centimetrů a její míry jsou 78-57-87. "Je nejmenší, ale zase neuvěřitelně fotogenická a má nádherný obličej," dodala ředitelka soutěže Taťána Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám