Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická kráska Monika Leová (32) rozhodně neváhá pomoci druhým. Rozhodla se proto podpořit dobrou věc a darovat krevní plazmu. Doslova pustit žilou si nechala spolu se svým snoubencem Martinem. Finanční náhradu za darování plazmy navíc oba věnovali handicapovaným. Pomohli tak hned dvakrát.

„Plazmu daruji poprvé a je to úplně pohodová záležitost. Dárcovství ale beru jako určitou povinnost. Navíc je mi vzorem maminka, která darovala již padesátkrát. Krevní plazma může pomoci zachránit život druhým nebo vyléčit zákeřnou nemoc. Beru to tak, že každým odběrem dáváte někomu naději na život a že jednou budu potřebovat pomoc třeba i já," řekla Česká Miss Earth 2013 Monika, která se vypravila do nově otevřeného odběrového centra Plasma Place na pražském Andělu a maminka ji přišla podpořit. Na první pohled bychom ale rozhodně nevěřili, že právě tahle blond modrooká dáma je biologickou matkou exotické Moniky. "Jsem prostě víc po tátovi," smála se zprávařka Primy.

Monika má hodně blízko i k charitě, a tak se dobrovolně vzdala finanční náhrady, kterou každý dobrovolník v centru získává. Finanční náhrada putuje na konto Srdcerváčů, projektu Nadačního fondu pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám