Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že moderátorka a modelka Primy Monika Leová (32) plánuje svatbu. Loni ji její přítel Martin Košín požádal v Austrálii o ruku a byla to velká romantika - o půlnoci ze svíček vytvořil na pláži obří srdce a poklekl. Svatbu do roka a do dne Monika nestihne, jak už několikrát říkala. Nyní si moderátorka Odpoledních zpráv na Primě roli nevěsty zkusila alespoň nanečisto. Nafotila kolekci svatebních účesů s názvem Jewellery.

„Když nabídka na focení přišla, ani jsem dlouho nepřemýšlela. Vlastně jsem se ani neptala, co budeme fotit, protože jsem s Honzou Kořínkem, který focení připravil, už spolupracovala. Jen pár dnů před focením jsem zjistila, že budeme fotit svatební účesy. Tak jsem si řekla, že si to aspoň vyzkouším," říká Leová.

Nic zásadního v odsunutí její vlastní svatby není. "Dohodli jsme se s Martinem, že si to chceme užít, vše připravit dokonale, a to bych letos opravdu nestihla. Dodělávám totiž poslední zkoušky a diplomku na vysoké škole," dodala Leová, která mimo moderování a modelingu studuje statistiku na VŠE.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám