Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizní obrazovce působí během čtení zpráv velmi distingovaně, kdo ale Moniku Leovou (32) zná osobně, tak se jistě mnohokrát přesvědčil, že je pěkné číslo a nezkazí nikdy žádnou legraci.

Když jsme držitelku titulu Česká Miss Earth 2013 potkali na večírku, pořádaném na počest oslav dne svatého Patrika, tak jsme se jí ptali na její nejdivočejší večírek v životě. Vždyť tento populární irský svátek je hlavně o hudbě, tanci a popíjení tmavého piva a whiskey. „Já mám večírky ráda, mám ráda společnost, lidi, dobrou hudbu, dobrý pití, to k tomu samozřejmě patří,” směje se Monika a jedním dechem dodává: „Teď jsme například měly v úterý missí sraz, kde jsme to maličko přepískly, takže dneska jsem odhodlaná dát to decentně. Řekla jsem si, že maximálně jednou za týden se trošku víc napiju a pobavím, někdy mi to úplně nevychází, ale většinou jo.”

A má Monika fungující recept na to, jak se dostat po vydařeném večírku rychle zpátky do formy? „No, to jsem potřebovala vědět právě v tu středu (směje se), takže nic zaručenýho nemám, jen tedy mám vyzkoušeno - a sama to nechápu - že když jezdíme se školou na sportovní kurzy, kde teda pijeme každý den, tak tam mi nikdy není zle. Ale tam je to asi tím adrenalinem, kterej nás z toho rychle dostane, protože druhý den člověk prostě musí jít soutěžit a makat, bez ohledu na cokoli... takže to na mě platí, ale asi jenom tam, v přírodě, protože tady to nějak nefunguje,” říká s úsměvem Monika.

Oslavu nejznámějšího irského svátku si moderátorka a modela velmi užívala. Možná taky proto, že Irsko několikrát navštívila. „Je to nádherná země, byla jsem tam dvakrát, jednou pracovně, jednou soukromě. Navštívili jsme přímo slavnou palírnu whiskey v Midletonu, kde jsme dostali diplom, a byl to pro mě naprosto fantastický zážitek. Nicméně svatého Patrika slavím poprvé až dnes tady v Čechách a moc si to užívám,” říká Monika Leová.

Reklama

Další články

Načítám