Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož se letos nekoná v Praze Ples v Opeře, největší událostí aktuální plesové sezóny je Česko-Slovenský ples. O účast zde stál každý, kdo v českém a slovenském šoubyznysu něco znamená. Nejkrásnější dámy v plesových róbách se v Obecním domě předháněly o přízeň kamer, fotoaparátů i významných hostů.

Nejdéle jsme jako obvykle čekali na Andreu Verešovou (43), která tentokrát nebyla třešničkou na dortu jen obrazně, ale zaujala i podobnou barvou šatů. „Jsou to první plesové šaty z kolekce, kterou jsem připravila se svou kamarádkou, plzeňskou návrhářkou Zuzanou Lešák,“ svěřila.

V souboji dekoltů ovšem Andrea nevyhrála. Herec Jan Antonín Duchoslav nám už v týdnu sliboval, že jeho staronová přítelkyně Šárka bude mít opravdu hodně sexy šaty. A svůj slib splnil. V modelu od sourozenců Ponerových odhalila téměř celé své poprsí.

Hodně sexy byla v zeleném modelu od Taťány Kovaříkové také moderátorka Monika Leová (32). Svůj téměř plochý hrudníček ukázala v šatech s velkým výstřihem od návrhářky Petry Brzkové zpěvačka z muzikálu Ples upírů Veronika Stýblová. Obří výstřih až do pasu měl také model Gabriely Laškové (34) od Beaty Rajské.

Reklama

Další články

Načítám