Hlavní obsah
Článek

Poprvé jsme měli příležitost popovídat si nejen s Monikou Štikovou (51), ale i s jejím současným partnerem hokejistou Petrem Biniasem, s nímž už rok žije v Německu. Zamilovaný páreček ale na plánovanou akci málem nedorazil, cestou do Vestce, kde se slavily narozeniny kasína, totiž píchli.

Monika si život s mladším partnerem pochvaluje, i on je přesvědčený, že ona je pro něj ta pravá. "Jinak bych si ji přece do Německa nebral. Proč bych si tam bral někoho, s kým by to nemělo cenu, a za měsíc bych ho posílal domů," míní Petr.

Vedle Petra se Monika dost změnila. I když se to zdá neuvěřitelné, doma je prý pánem on a ona se o něj stará jako správná hokejová partnerka. Jak to u nich chodí, můžete zjistit v naší videoreportáži. "Staráme se o sebe navzájem. On mi zase zabezpečuje hezký život, je na mě hodný. Asi nejsem tak emancipovaná," upřesnila Monika.

Protože je její partner aktivní sportovec, začala sportovat i ona, zhubla prý deset kilo. Tři z nich ale už nabrala nazpátek, jak prozradila.  "Začala jsem cvičit a přidala jsem i běh, který nenávidím. A zhubla jsem hlavně díky tomu, že jsem s ním v pohodě a nemám nervy. A ty kila, která jsem nabrala, mám z oslav, ze kterých v poslední době nevyjdeme," vysvětlila.

A jaké má pár další plány, oslavíme jejich veselku? "Co se stane, to se nechte překvapit. Že bych Moniku požádal o ruku, to určitě nevylučuju," uzavřel Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám