Hlavní obsah
Článek

Není snad rok, který by se obešel bez trapasů. Také loni se odehrálo v českém šoubyznysu několik kuriozit, na které se bude ještě dlouho vzpomínat.

Z ostudy kabát si Luděk Sobota (75) odnesl z oslavy životního jubilea Jiřího Krampola. Tam se známý herec pěkně rozvášnil a pod vlivem alkoholu osahával přítomné kolegyně. Jeho ručka šmátralka spočinula na klíně Dagmar Patrasové, Uršuly Klukové i zpěvačky Evy Ševčíkové z populárního dua Eva a Vašek. Vše se navíc odehrálo před zraky hercovy manželky Adriany Sobotové.

Doma měl co vysvětlovat i moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle (49), který na večírku televize Prima řádil jak černá ruka. Kombinace tropického počasí a drinků udělala své a v pozdních hodinách se vrhal do náruče přítomných dam. Nejvíce pozornosti však věnoval pohledné sekretářce, které věnoval i několik vášnivých polibků. Hned druhý den, sotva vystřízlivěl, se zpráva šířila českými médii jako lavina, a tak musel před manželkou Evou s pravdou ven.

Alkoholu v horkých letních dnech neodolal ani fotbalový reprezentant Daniel Kolář (33), který se postaral o největší letošní skandál filmového festivalu v Karlových Varech. Po jedné módní show vtrhl na přehlídkové molo, svlékl se do půl těla a předvedl pořádnou show.

Přímým přenosem z ložnice pak šokovala Eva Holubová (65). Herečka během dovolené na Sicílii v noci vzala mobil a z postele zahájila živé vysílání na Instagramu. Všem ukázala spícího manžela, svou nenalíčenou tvář a neoděné tělo. Záznam po probuzení smazala.

Velmi kuriózním pozdravem z dovolené na Krétě pro změnu všechny pobavili Felix Slováček (80) a jeho milenka Lucie Gelemová (41). Výtvarnice si v bikinách klekla přímo před svého vyzrálého milovníka v plavkách a zbožně na něj hleděla.

Fotkou z dovolené šokovala tentokrát i provokatérka Berenika Kohoutová (33). Nahá se opřela o balkón a do objektivu namířila své pozadí. Snímkem, jak vystřiženým z pánského časopisu, pobouřila plno svých fanoušků.

Velmi nehezkým a detailním pohledem na svou zadnici se na Instagramu chlubila i Monika Štiková (51).

A na sklonku roku se enormní pozornosti dočkala i bourající Dáda Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám