Hlavní obsah
Článek

Myslíte si, že už jste v televizi viděli absolutní dno? Tak to se pletete. Reality show Štiky klesla na fekální úroveň. Podívejte se na záběry, které jsou tak kontroverzní, že se je Prima neodvážila odvysílat.

Monika Štiková (51) by byla ráda uznávanou celebritou a dámou, místo vysokých společenských kruhů má ale mnohem blíže k žumpě. Vyjadřování korpulentní blondýny je opravdu velmi peprné. Když máma Štiková promluví, každý slušný člověk si musí zacpat uši.

Diváci ji už mohli vidět při vykonání potřeby v lese. Další ukázka se nese v podobném duchu. Ornella a Charlotte se totiž rozhodly svou matku potrápit a zaneřádily záchod cukrovím tak přesvědčivě, že vypadal opravdu jako kdyby někdo neuměl použít toaletní papír.

„Si děláte p**u? Kdo se tam po**al? Pes přece takhle ne**re z výšky?“ vytočila Moniku špinavá toaleta. Vinu hodila na svého manžela, a to dost netaktním způsobem. „Po**aný slipy má vždycky táta. Já to nebudu dělat, jeho ho**a. Táta má pravidelně pruhy ve slipech,“ zostudila Michala.

To už bylo na Ornellu příliš a otce se zastala s tím, že některé intimní záležitosti by se na veřejnosti řešit neměly. „Máme říkat taky nechutný věci, jak jsi jela a po**ala ses u toho hřbitova?“ vynesla další fekální rodinné tajemství.

„Říkej si, co chceš. Táta má adidasku na slipech. O mých spoďárech nemůže říct nic, protože mi v životě nic nepral. Neustále má něco s ho**ama,“ dodala Monika, jejíž slovník se spíš než do televize hodí na veřejné toalety.

Chtěli byste zajít na návštěvu ke Štikovým?
Ano, byl by to mimořádný zážitek
5,3 %
Nikdy nepřekročím jejich práh!
2,2 %
Tuto bizarní rodinku naprosto ignoruju stejně jako reality show Štiky
92,5 %
Celkem hlasovalo 1388 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám