Hlavní obsah
Článek

V kontroverzní reality show Štiky si hraje na dámu, ale slovníkem k ní má pořádně daleko. To, co Monika Štiková (51) vypustila ze svých nevymáchaných úst, dost vypovídá o její úrovni.

Plnoštíhlá blondýna se vždy snažila vystupovat jako žena z vyšší společnosti. Ve skutečnosti jí ale čouhá sláma z bot. Stačí, aby promluvila, a její falešná „urozenost“ okamžitě vyznívá jako trapná póza. Paní Monika by si totiž nejlépe rozuměla při hovorech s osazenstvem hospody nejnižší cenové kategorie. Její slovník totiž není vůbec kultivovaný.

Žena, která je jako jediná obyvatelka naší planety přesvědčena o své výjimečnosti, se opět procpala na televizní obrazovku a cítí se jako velká hvězda. Reality show Štiky přirovnává ke Keeping Up with the Kardashians, ale pořad má mnohem blíže k uštěkané Výměně manželek. Monika se ukázala v celé své neomalenosti a z povedené rodinky vyšla nejhůře. Když jsou kolem ní kamery, soudnost je pro ni zcela neznámým pojmem.

Na videu najdete záběry, které se na Primu nakonec nedostaly. A je asi dost zřejmé proč. Když máma Štiková zavzpomíná na úlet svého manžela, chrlí jeden vulgarismus za druhým. Moniko, takhle lidé z lepší společnosti (ani ti, co se za ně vydávají), opravdu nemluví!

Co si myslíte o projevu Moniky Štikové?
Je drzá a sprostá, raději by měla držet jazyk za zuby
95,6 %
Každý má právo projevit se po svém
2,5 %
Obdivuji její upřímnost
1,9 %
Celkem hlasovalo 1046 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám