Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nezájem mužů si máma Ornelly Koktové (31) rozhodně nemůže stěžovat. Jen pár měsíců poté, co na sociální síti Monika Štiková (51) ohlásila rozchod s o osmnáct let mladším přítelem Danielem, jí postel zahřívá nový muž.

„S jarem přicházejí nové lásky, já jsem teď měla docela dlouhodobý vztah, přes rok a půl. Nebylo to podle mých představ a rozhodla jsem se to trápení ukončit. Jsou z nás pořád přátelé,“ svěřila Super.cz Monika, která se s Danielem rozešla na konci loňského roku. Nově si ale na sociální síti změnila status na "zadaná" a jen září.

Zda je její nový partner opět koloušek, ale zatím neprozradila. „Tady tohohle člověka znám už delší dobu, je to sportovec a uvidíme, co to udělá,“ prohlásila Štiková, která už plánuje, kdy svého nového chlapa představí veřejnosti. „On se tomu nebrání, ale čekáme na dobrou příležitost,“ svěřila Monika.

Ta ale stále není s Michalem, s nímž má dvě dcery a žila po jeho boku 25 let, rozvedená. „S manželem jsme v rozvodovém řízení, ale myslím si, že to nebude dlouho trvat a vše bude vyřešené,“ prozradila Monika, která se už 23. dubna objeví na obrazovkách FTV Prima v nové reality show Štiky.

Reklama

Další články

Načítám