Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) a zápasník MMA Makhmud Muradov (34) se loni sice rozešli, ale oba jsou nadále milujícími rodiči své dcery Ruminky a nechtějí, aby se na ní jejich rozchod podepsal. Po bolestném rozchodu se zpěvačka stáhla do ústraní, teď už ale přece jen čas ty největší rány zahojil. Jak sama prozradila, důležité je, že Mach i ona fungují jako milující rodiče.

„Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše proto, aby byla šťastná a nechybělo jí nic. Tím nemyslím materiálně,“ prozradila fanouškům zpěvačka, jež tím naznačila, že jí rozhodně nejde jen o to, aby od tatínka své dcery dostávala jen alimenty a tím všechno haslo.

Bagárová je sice maminkou na plný úvazek, ale už se moc těší, až se vrátí ke zpívání. Čím bude dcerka větší, tím se práce a mateřství podaří lépe skloubit. Obzvlášť když jí s hlídáním pomůže jak Ruminčin tatínek, tak její rodina.

„Abych řekla pravdu, tak mi koncertování hlavně s kapelou chybí. Celkově mi chybí hudba, tvorba a tento rok jsem se rozhodla, že se jí zase začnu pořádně věnovat a budu tu pro vás opět jako zpěvačka! Ruminka už je větší a časem si myslím, že zvládne delší čas bez maminky a já budu klidnější a budu se moct soustředit na studiovou práci a skládání. Bambulka je mi momentálně většinou všude v patách,“ smála se Bagárová s tím, že jim dcera dělá všem jen samou radost.

Bagárová oznámila rozchod s Muradovem o vánočních svátcích.

„Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli, i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina,“ prohlásila tehdy. Nyní tedy nastal velký posun, protože jako rodina pro dcerku Ruminku oba fungují. A vůbec není vyloučeno, že se k sobě časem vrátí jako pár...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám