Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety, na Vánoce 2019, Monika Bagárová (29) zářila štěstím, když fanouškům oznamovala, že s partnerem Makhmudem Muradovem (31) čekají dítě. Dcera Ruminka se jim narodila loni v květnu. Vztah páru bohužel nevydržel, jak zpěvačka oznámila během letošních vánočních svátků.

„Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina,“ vzkázala Bagárová fanouškům s tím, že o vztah bojovala, věci ale nešly, jak by si přála. „S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,“ uvedla Monika.

Následně se dočkala obrovské vlny podpory ze strany přátel i fanoušků, které si zpěvačka velmi váží. „Děkuji za vaši obrovskou podporu, za povzbuzení, soucit a lásku,“ děkovala lidem, kteří jí napsali.

O tom, že vztah Bagárové a Muradova prochází krizí, se spekulovalo delší dobu. Ještě v létě dle slov Moniky tvořili rodinu.

„Nerozešli jsme se. I přesto, že na našich Instagramech nevidíte náš společný život, společný čas, jak bylo u mě dříve zvykem, z určitých důvodů jsem se prostě rozhodla to trošičku omezit. Jsme pořád rodina,“ uvedla tehdy.

Vánoce už trávili každý jinde, Bagárová v Česku, Muradov v Uzbekistánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám