Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) definitivně vyvrátila spekulace o rozchodu s otcem dcery Ruminky, zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem. Pár společně vyrazil na sobotní Oktagon na pražskou Štvanici. A po hodně dlouhé době zveřejnili společnou fotografii.

Nejen z Oktagonu, ale také společný rodinný snímek i s dcerou. "Spolu navždy," napsala k fotce Monika, která si s partnerem užila poté večer bez dcery. "Byl to hezký večer. I když jsem měla propustku od Ruminky jen na tři hodiny, stálo to za to," dodala Bagárová.

Monika společnou fotku s Makhmudem předtím uveřejnila naposledy v květnu, kdy jejich dcera oslavila 1. rok. Od té doby nic. I proto se začalo spekulovat, že je hvězdný pár minulostí.

"Nerozešli jsme se. I přesto, že na našich Instagramech nevidíte náš společný život, společný čas, jak bylo u mě dříve zvykem, z určitých důvodů jsem se prostě rozhodla to trošičku omezit. Jsme pořád rodina," svěřila se fanouškům Monika před pár dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám