Hlavní obsah
Článek

Už několik měsíců Monika Bagárová (29) není aktivní zpěvačkou, ale maminkou na plný úvazek. O přízeň fanoušků ale "princezna SuperStar" nepřichází, ba naopak. Na Instagramu už jí sleduje více než 800 tisíc followerů.

I díky této síle sociálních sítí se Bagárová dostala do každoročně vyhlašované prestižní ankety časopisu Forbes 30 pod 30. Ta zahrnuje třicítku nejtalentovanějších mladých Čechů pod 30 let, kteří jsou mimořádně úspěšní ve svých oborech. Anketa se zaobírá mladými talentovanými tvářemi z byznysu, umění, vědy, sportu a dalších oborů.

„Moniku Bagárovou jsme do letošního výběru zvolili z několika důvodů. Dlouhodobě sledujeme její úspěšnou kariéru, a to již od doby, kdy soutěžila v SuperStar, kam se loni vrátila i jako porotkyně. Jako jedna z mála někdejších soutěžících rozjela a také si udržela úspěšnou sólovou kariéru, a navíc se postupně stala i jednou z nejvlivnějších Češek na sociálních sítích. Navíc se nám líbí její pokora a skromnost, s níž ke svému talentu i úspěchu přistupuje," řekla Super.cz Irena Cápová, zástupkyně šéfredaktora Forbesu.

Ve výběru se kromě Bagárové objevují i Mirai, režisérka, herečka a modelka Eva Doležalová, biatlonistka Markéta Davidová nebo William Lobkowicz junior a další mladé tváře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám