Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s Markétou Konvičkovou (29) setkali naposledy na konci minulého roku, měla za sebou náročnou léčbu karcinoidu vaječníku. Ani ne půl roku poté už jsme ji zpovídali jako těhotnou. „I to negativní, co člověka potká, musí brát jako zkoušku, kterou musí zvládnout na jedničku,“ říká s úsměvem zpěvačka.

Vyléčení gynekologických problémů vnímala Markéta jako impuls k tomu, změnit něco ve svém životě. „Když mi řekli, že jsem zdravá, tak jsme si s partnerem řekli, že je čas tomu dát volný průběh. Podařilo se to na první dobrou,“ smála se.

Přestože je Konvičková v pátém měsíci těhotenství, její bříško se zatím příliš nevyklenulo. Nedozvěděla se od lékařů ani pohlaví miminka. „Nechce se nám ukázat. Nebráníme se tomu, aby nám pan doktor sdělil, co to bude,“ říká zpěvačka.

Markétu těší, že se jí podařilo otěhotnět v podobném období jako její kolegyni ze SuperStar a kamarádce Monice Bagárové (29). „Byly jsme rády, že budeme mít miminka pár měsíců od sebe. Že například vyrazíme společně na dovolenou,“ tetelila se den před porodem Bagárové Markéta Konvičková.

Reklama

Další články

Načítám