Hlavní obsah
Článek

Je si dobře vědoma toho, že její povolání není jen o pozlátku. Pokud je to v jejích silách, pomáhá Monika Bagárová (29) druhým. Zpěvačka se zapojila do projektu Daruj vlasy a pomohla onkologickým pacientkám, které o ně přišly. I díky Monice se některé ženy dočkaly krásných paruk z lidských vlasů.

„Já sama nemám paruku, ale je pravda, že mám prodloužené a zhuštěné vlasy. Jako žena chápu, jaký je pocit nemít vlasy a toužit po nich. Vlasy ženě dodávají sebevědomí,” nechala se slyšet zpěvačka.

Účastnici první Česko Slovenské SuperStar vedla ke vstupu do projektu osobní motivace. Rakovina ji připravila o některé členy rodiny. „U nás v rodině pár lidí odešlo, protože rakovinu mělo. Nedalo se s tím bojovat. Máme i další, kteří touto nemocí trpí. Možná právě proto mám s tímto projektem větší soucit,” řekla Monika.

Byť jsou paruky aktuálním trendem a například raperka Sharlota Frantinová má na změně vlasů postavenou svou image, Monika tomuto trendu zatím nepodlehla. „Zašla jsem si na prodloužení vlasů. Nebojím se změny a klidně to zase brzy hodím jen do prodlouženého mikáda. Paruky nenosím, ale kvůli nějakému focení nebo při natáčení videoklipu něco vymyslíme,” dodala Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám