Hlavní obsah
Článek

Už téměř půl roku chodí Monika Bagárová (29) s Makhmudem Muradovem. Vztah se zápasníkem MMA původem z Uzbekistánu považuje zpěvačka za velmi vážný a vkládá do něj velké naděje.

„Zamilovaní jsme od samého začátku. Samozřejmě oba máme své pracovní povinnosti a není jich málo, ale o to víc si společného času vážíme,” říká Monika.

Důkazem jejich velké lásky je fakt, že spolu dvojice začala téměř okamžitě bydlet. „Bylo to velmi rychlé, ale vůbec jsem se tomu nebránila. Jsme toho názoru, že díky společnému bydlení se poznáváme. Fungujeme spolu, dokážeme dobře vést domácnost, takto se poznáváme,” říká bývalá účastnice první řady Česko Slovenské SuperStar.

Nad společným soužití Moniky a Makhmuda se zatím neobjevil jediný mráček. „Je čistotný a pozorný. Když přijde z tréninku, tak prádlo sám odnese do pračky a zapne ji. Není s ním žádný problém,” raduje se Monika Bagárová, která by ráda se svým klukem brzy vyrazila na společnou dovolenou. Jejich pracovní aktivity jim ale společnou cestu nejspíš hned tak nedovolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám