Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár týdnů nemá Monika Bagárová (29) téměř žádné volné chvíle. Svůj čas a energii věnuje přípravám na StarDance. S tanečním partnerem Robinem Ondráčkem trénuje převážně v Brně, jen na některé tréninky dojíždějí do Prahy.

„Jsem nadšená, účast ve StarDance mě hrozně baví. Jsem ráda, že se budu moct naučit něco nového a že se mi věnuje taneční partner, který je úžasný profesionál," říká Monika.

Nabídka účasti v taneční soutěži byla v jejím životě skvěle načasovaná. „Už jsem nějakou dobu sama. Myslím si, že účinkování ve StarDance přišlo v pravou chvíli, kdy jsem potřebovala přijít na nové myšlenky,” míní.

Často se stává, že se taneční partneři sblíží i v osobní a intimní rovině. Nehrozí to i mezi Monikou a Robinem? „V našem případě určitě ne. Jsme kamarádi,” říká rezolutně. Se svým tanečníkem si ale skvěle rozumí. „Robin má skvělý hudební sluch, takže z toho mám radost. Když jedeme do Prahy na přenosy, tak si z cesty umíme udělat skvělou jízdu,” říká Bagárová.

S popovou princeznou jsme si povídali na představení nového produktu Simony Krainové. Zpěvačka se zhostila role kmotry. „Se Simonou jsme si padly do noty i po lidské stránce. Občas si napíšeme, zavoláme. Jsem hrdá na to, že si mě vybrala jako jednu z kmotřiček,” říká Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám