Hlavní obsah
Článek

Pánové si přijdou na své! Další hvězdou letošní taneční soutěže StarDance je Monika Bagárová (29). Zpěvačka, která je známá nejen svým medovým hlasem, ale také krásnou figurou, ve čtvrtek slaví narozeniny a nutno podotknout, že jí to sluší čím dál víc.

Pod křídlo si ji v tanečním sále vezme profesionál Robin Ondráček, se kterým už za pár dní začíná krásná brunetka zkoušet. „Já myslím, že ve mně to snad je, ale musím to v sobě probudit. Myslím si, že to se mnou bude mít Robin těžké. Ale těším se a jsem na to připravená,“ svěřila se Monika.

O to, že by snad neměla hudební sluch, se její taneční partner bát nemusí. Dnešní oslavenkyně se doma před zrcadlem s mikrofonem v ruce předváděla už od dětských let, což se jí v pouhých patnácti letech vyplatilo.

Do povědomí se dostala především díky soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde se v roce 2009 stala jednou z finalistek. Přestože hudební klání nevyhrála, zaujala svým hlasem a zjevem a začala pilně pracovat na své hudební kariéře.

Monika ale také tvrdě maká na své postavě. Lásku k tanci a pohybu má v krvi, a tak se může chlubit dokonalou postavou, kterou čas od času také vystaví v plavkách, pro které se snad narodila. Posuďte sami v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám