Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přijela do Prahy, kde ji čekaly pracovní povinnosti, o den dřív a na poslední chvíli se rozhodla vyrazit na luxusní párty. Monice Bagárové (29) k tomu, aby mezi dámami v drahých róbách vyčnívala, stačily obyčejné kalhoty s lampasy a černý top. "Jen jsem si nechala navlnit vlasy a nanesla rtěnku," krčila krásná zpěvačka rameny. Vypadala by skvěle i v pytli od brambor.

"Užívám si to, že jsem někde jinde než pracovně, navíc je večírek na krásném místě, u Vltavy, s výhledem na Karlův most. A je tady naprosto skvělé jídlo," pochvalovala si Monika, kterou doprovodil kamarád, protože její přítel je momentálně pracovně v Mnichově.

Ostatně i Moniku už následující den čekaly pracovní povinnosti. "Čeká mě nový singl, nový videoklip, na kterém už pracujeme. Začala jsem psát i songy. Netroufám si ale říct žádné datum, kdy půjde moje vlastní tvorba ven. Chci si na to nechat prostor a čas. Prozradit můžu to, že budou v češtině, protože se teď chci orientovat na českou dráhu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám