Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už víc než rok chodí Monika Bagárová (29) s Dávidem Hodekem. O tři roky mladší talentovaný slovenský bubeník je jejím kamarádem z dětství a po letech mezi nimi přeskočila jiskra.

Možná i s ohledem na nízký věk partnerů se v jejich vztahu zatím o svatbě ani nemluví, byť jsme se zpěvačkou mluvili zrovna v době, kdy měla na sobě svatební šaty v rámci natáčení nového klipu s Janem Bendigem k písni Amen. „Je na to stále ještě čas. Zatím jsme se o tom nebavili a neřešili to,” uvedla Monika.

Zpěvačka, která se hlásí ke svým romským kořenům, uvedla, že jí její rodina k sňatku v žádném případě nenutí. Vždyť ani její rodiče nejsou manželé. „V dnešní době to není nejdůležitější. Například moji rodiče nejsou svoji. Dřív v dobách babičky a dědy se dvojice musela vzít. Když jim bylo šestnáct, sedmnáct, tak bylo často na cestě miminko,” s překvapením uvedla Bagárová, která byla zjevně ráda, že je dnes jiná doba. „Jsem ráda, že už to takhle nefunguje,” smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám