Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen do krásy vyrůstá po boku půvabné zpěvačky Moniky Bagárové (29) její sestra Natálie. Talentovaná Natálka totiž zpívá, ale i skvěle tancuje. Vypadá to, že Monice roste konkurence ve vlastní rodině.

Šestnáctiletá Natálka jezdí po soutěžích i tanečních závodech a připravuje vlastní pěvecký projekt. Je si ale vědoma nutnosti zadních vrátek, a tak školu řadí na první místo. „Jsem teprve v prváku, studuji hotelovku, obor cestovní ruch. Chtěla bych se živit hudbou jako Monika, ale nikam to netlačím, nechávám to plout, mám ještě dost času a škola je teď na prvním místě,“ řekla Natálie. „Nechtěla bych jít jen jedním směrem, baví mne zpěv i tanec, tak pokud by se mi to podařilo zkombinovat, byla by to značka ideál," dodala.

Natálie se již sedm let věnuje tanci, a tak se umí pořádně a dobře hýbat. „V tomto směru je o dost šikovnější než já. Má poslední vzpomínka na tělocvik ve mne ještě teď budí hrůzu,“ směje se Monika, která měla tělocvik jako maturitní předmět. „Vytáhla jsem si otázku volejbal. Praktická ukázka byla opravdu krizová, ale naštěstí jsem to zachránila teorií,“ dodává.

Monika vystudovala střední pedagogickou školu. A když si měla vybrat mezi obory hudební výchova a tělocvik, půvabná zpěvačka se zalekla hodin klavíru. „Neumím hrát na klavír moc dobře, a byla by to pořádná dřina se naučit na něj hrát tak, abych si věřila. Jsou to hodiny a hodiny u piana, které jsem promeškala, protože jsem v dětství trávila hodně času jenom zpíváním a vystupováním s taťkovými jazzovými projekty. A jako zpěvačka přeci nemohu propadat z hudebních předmětů. Je tedy jasné, že jsem si zvolila tělocvik. Nesnesla bych, abych dostala čtyřku z hudebky, z tělocviku je to pro mne přijatelnější,“ vysvětlila.

V současné době Monika dokončuje nové album, které vychází za měsíc pod názvem Flashback. Čeká jí natáčení klipu v Los Angeles, chystá koncertní turné. Do toho přítel, se kterým se snaží trávit každou volnou chvilku. „Je až šílené, kolik toho člověk najezdí, ale jak jen to jde, trávím čas s Dávidem. Pro mne dojíždění není překážka, jen je to náročné. Konečně, tři hodiny na Slovensko jsou blíž než cesta do New Yorku,“ míní.

Moniku s její mladší sestrou Natálií můžete vidět už tuto neděli, kdy budou společně vystupovat v Praze na charitativní akci Desítka na desítce. Zdá se tedy, že se Monika konkurence nebojí, ale naopak sestřičce prošlapává cestičku do světa šoubyznysu a připravuje spolu s ní i nový hudební projekt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám