Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29), která se pyšní jednou z nejvíc sexy postaviček v českém šoubyznysu, nepotřebuje v létě jezdit za sluncem nijak daleko. Během tropických dnů, které u nás teď panují, vyrazila na koupák.

K vodě s sebou vzala i pár neméně krásných kamarádek – jednou z nich byla i Mária Bikárová, členka letošní sestavy AquaBabes. Holky zkrátka našly ideální způsob, jak strávit horké slunečné odpoledne!

Při opalovačce v bazénu se Monika s Márií samozřejmě nezapomněly vyfotit. Snímek potom sexy zpěvačka sdílela na sociální síti. Obdivovat její dokonalé tělíčko tak mohli nejen návštěvníci koupaliště, ale i všichni její followeři, kterých už má téměř 250 tisíc!

Pánové ale mají u téhle krasotinky bohužel smůlu. Monika je totiž momentálně až po uši zamilovaná do slovenského hudebníka Dávida Hodeka.

Mužská část Moničiny fanouškovské základny může teď už jen doufat, že letní počasí v Česku ještě chvíli vydrží a podobná podívaná se jim nenaskytla naposledy.

Se svou půvabnou kamarádkou Márií by se totiž tahle exotická kráska mohla v plavkách rozhodně ukazovat častěji. Kdo ví, třeba spolu dívky do budoucna vymyslí i nějakou hudební spolupráci, bylo by totiž nejen co poslouchat, ale i na co se dívat!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám