Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) do Prahy moc často nejezdí, proto jsme využili příležitosti, kdy dorazila na křest videoklipu své kamarádky Elis, abychom ji vyzpovídali. Vypadala opravdu šťastně a zdání neklamalo. "Jsem strašně šťastná ve svém pracovním i osobním životě," řekla nám zpěvačka.

S mladším přítelem, muzikantem Davidem Hodkem, už jsou spolu čtyři měsíce. "Pořád je to čerstvé zamilování, je to super, máme se rádi a funguje to," dodala s tím, že nejhorší je stálé pendlování mezi Slovenskem, kde žije on, a jejím rodným Brnem.

"Snažíme se to kombinovat. Chvilku jsme u nich, chvilku jsme o nás doma, pořád se navštěvujeme i s rodiči, aby neměli pocit, že na ně kašleme. Je to fajn, i když cestování je náročné. Je to sice jen dvě a půl hodiny, ale několikrát do týdne. Už ale plánujeme společné bydlení, vypadá to na Bratislavu," prozradila.

Společné bydlení je poměrně vážný krok. Kam bude jejich vztah pokračovat dál? "Svatba a děti, proč ne? Jednou určitě, ale to není úplně na mně, chlap se musí vyjádřit. Ale vdávat bych se jednou určitě chtěla," svěřila.

Pokud jde o práci, Monika dokončuje album, které vyjde na podzim. "Zároveň by měl vyjít i nový videoklip se singlem. K tomu něco vytváříme a točíme v Americe, tak uvidíme, kdy se to dostane k nám. Jsem zvědavá na reakce fanoušků a lidí kolem," uzavřela Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám