Hlavní obsah
Článek

S Monikou Bagárovou (29) jsme si tentokrát povídali hlavně o její nové lásce, o tři roky mladším slovenském hudebníkovi Dávidu Hodkovi. Kvůli němu přesunula většinu svých pracovních aktivit zpět domů, i když Ameriku ještě plánuje.

"Jsem jednou nohou na Slovensku, druhou v Česku. Hudební spolupráci s přítelem zatím neplánujeme, ale myslím si, že spoluprací už je to, že se o té hudbě bavíme, řešíme ji spolu a navzájem se inspirujeme. Je to hrozně fajn, že hudbou žijeme každý den," mínila zpěvačka.

Monika je velmi mladá, její přítel ještě o tři roky mladší, což nebývá obvyklé. "Žádný věkový rozdíl nepociťuju, on je natolik vyspělý a inteligentní, že se mám já hodně co učit od něho. Strašně mě baví, že jsem si našla partnera, který je krásný člověk s velkým srdcem, a hlavně je skromný. Jsem spokojená," řekla nám Monika.

Hodně mladých dívek hledá někoho, kdo by se o ně postaral. Opravdu to u přítele nepostrádá? "Oporu v něm určitě mám. Je to otcovský typ chlapa, i díky tomu, že má mladší sourozence, o které se stará a věnuje se jim. I tohle byla věc, kterou jsem si na něm hned zamilovala. Má svoji lásku k hudbě, ale zároveň se dokáže doma postarat. Je gentleman, je velmi pozorný, a dokonce umí i vařit líp než já," pěla na partnera Monika ódy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám