Hlavní obsah
Článek

Až z Paříže poslali zpěvačce Monice Bagárové (29) róbu na Česko - Slovenský ples. A i když byl model obdivuhodný, našlo se pár lidí, kteří komentovali, že by se šaty hodily spíš do šantánu. "Zařídil mi je můj stylista," vysvětlila Monika, která byla opravdu s odhaleným dekoltem a průsvitnou sukní hodně sexy.

"Sama jsem z toho měla trošku obavy, ale stylista mě ujistil, že je to super, a že je velká věc mít šaty od Diora, protože museli samozřejmě schválit, kdo si je může obléknout. Musel se posílat můj životopis v angličtině, což zvládla moje manažerka, protože já byla pracovně v Americe," vyprávěla nám Monika.

Tu na ples doprovázela babička. Co na vnuččin model říkala? Protože je konzervativnější, málem se prý křižovala. "Odpadl mi doprovod, tak jsem si říkala, že by si babička strašně přála tady být. Je tady šťastná. No, a pokud jde o šaty, trošku se doma bojovalo. Oni jsou naši hned ze všeho vystresovaní. Babička říkala, jestli si pod to nechci dát ještě nějakou spodničku, nějakou delší. Ale pak říkala, že mi to sluší," svěřila Monika, která je čerstvě single a zatím se to nezměnilo. "Až budu chtít ventilovat, že se něco dál děje, tak se to dozvíte," slíbila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám