Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije střídavě v Česku a ve Spojených státech. Aktuálně Moniku Bagárovu (29) pracovní a jiné okolnosti donutily, aby strávila nějaký čas ve své domovině.

„Přijela jsem na déle. Mám za sebou natáčení klipu a hlavně mě čeká maturita, což je zásadní a důležité. Budu muset holt makat,” nechala se slyšet Bagárová u příležitosti představení kolekce MBLMCOLLECTION, kterou navrhla společně se svým dvorním návrhářem Lukášem Macháčkem.

Ve svém druhém domově v New Yorku nechala Monika svého přítele, kterému říká Evi. Dříve než v září, kdy ji také čeká zkouška dospělosti, se do Velkého jablka, jak se New Yorku přezdívá, nepodívá.

Bagárová se bude muset soustavně věnovat učení. „Už teď je mi po něm moc smutno. Teď je ale pro mě prioritou, abych dokončila školu,” říká zpěvačka a jedním dechem dodává: „Jsem ráda, že to chápe a podporuje mě. Proto také tentokrát přiletí on za mnou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám