Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl by hřích její tělo příliš zahalovat. Když tedy Monika Bagárová (29) představila svou novou kolekci navrženou s Lukášem Macháčkem oblečená neoblečená v průhledném modelu, všichni to přivítali s povděkem.

Její look se skládal z topu připomínajícího sportovní podprsenku a ze síťované sukně, přes což měla přehozený elegantní kabát bez rukávů. „Vlastně mi to nepřijde ani tolik vyzývavé. Všechno zakrývá kabátek," culila se Monika, která ale přece jen vrchní díl outfitu na chvíli sundala a prošla se po pražské Spálené ulici. „V tomhle modelu se cítím skvěle, moc si dnešek užívám,” dodala půvabná zpěvačka.

R’n’b princezna spojila síly se svým dvorným návrhářem Lukášem Macháčkem a navrhla kolekci, kterou pojmenovala MBLMCOLLECTION. „Ze spolupráce mám moc velkou radost, určitě se chci módě věnovat i nadále, koneckonců móda a hudba spolu velmi úzce souvisí,” nechala se slyšet Monika Bagárová.

Reklama

Další články

Načítám