Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Moniku Bagárovou (29) nevídáme v Česku často. Únor ale zrovna tráví v Praze, protože má hodně vystoupení v rámci plesové sezóny. Při našem setkání jsme probrali nejen plesy, ale i její život v Americe, která se díky práci a partnerovi stala jejím novým domovem, diety i plány do budoucna.

V Americe Monika bydlí s přítelem, který tam podniká, v městečku v New Jersey. "Za čtyřicet minut jsem vlakem v New Yorku," upřesnila polohu svého bydliště. Prozradila také, že momentálně se věnuje hlavně projektu, který připravuje pro japonský trh. "Seznámila jsem se s manažerkou, která pracuje pro japonské vydavatelství. Pravděpodobně jsem se jim líbila i typově, musela jsem samozřejmě živě zazpívat, když zástupci vydavatelství přiletěli z Japonska na schůzku do Ameriky. Vážili kvůli mně šíleně dalekou cestu, ale dopadlo to dobře a podepsali jsme kontrakt," pochlubila se.

A jaký styl hudby pro Japonce dělá? "Soul, pop a r´n´b. Zpívám anglicky, ještě jsme se pro jistotu koukali do smlouvy, aby tam nebyly nároky na to, abych zpívala japonsky. Ale jde to pomalu. Nechci to přechválit, protože se kdykoli může stát, že se to nepovede. Nechci to zbytečně nafukovat, ale je to na dobré cestě. Když se to podaří a já a moje hudba budeme mít úspěch, bude to skvělé," říká skromně Monika.

V Česku stále ještě studuje střední školu. "Tenhle rok bych měla konečně odmaturovat na střední pedagogické škole. Loni jsem kvůli Americe a práci, která se mi tam naskytla, studium přerušila. Letos už jsem se do toho pustila na sto procent, abych školu dodělala. Myslím si, že vzdělání je důležité, aspoň tu střední školu s maturitou chci mít. I kvůli mým rodičům, kteří by mi nedovolili se na školu vykašlat," svěřila.

Přítel ji do Prahy kvůli svým pracovním povinnostem nedoprovází. I Valentýna stráví bez něj. "Už to tak bylo loni, protože jsem 14. února vystupovala na Česko-Slovenském plese v Obecním domě. Letos tam ostatně budu také, sice jen jako host, ale koná se 13. února a do toho 14. to tam asi protáhnu. Už to neprožívám. Pochopitelně se mi zasteskne, ale vynahradíme si to. A přítel říká, že máme Valentýna každý den, co jsme spolu," usmívala se.

Co si na tenhle "valentýnský ples" vezme na sebe, zatím ještě řeší se svým stylistou. Loni oblékla dokonce dva modely, přičemž dámský smoking jí byl zkritizován jako naprosto neadekvátní plesový outfit. "Ale ten smoking jsem měla na úvod, když jsem vystupovala s r´n´b bandem, pak jsem se převlékla. A klidně bych to tak zvolila ještě jednou. Z kritiky se vždycky snažím poučit, ale nemyslím si, že by mi můj stylista dal na sebe něco, co se absolutně nehodí," mínila.

Hubnout, aby jí to v róbě ještě víc slušelo, rozhodně nehodlá. "Dietu jsem nedržela nikdy. Když jsem začala cvičit, snažila jsem se jíst trochu zdravěji. Nikdy jsem se zvlášť neomezovala. Jen jsem si řekla, že vyruším z jídelníčku fast food. Ženské tvary se mi vždycky líbily. Líbí se mi, když je žena ženou. Přiznám se, že jsem měla období, kdy jsem sama sebe neměla ráda, protože jsem byla až moc hubená. Jak říkám, zatím se omezovat ani nemusím, a když už bych se rozhodla pro nějakou dietu, bylo by to kvůli zdraví a ne kvůli vzhledu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám