Hlavní obsah
Článek

Pokud jde o profesní stránku, zpěvačka Gabriela Gunčíková (30) Česko v tuto chvíli zanedbává. Sice sem přijela na pár týdnů, ale žádná vystoupení nemá, ani s nimi pro nejbližší dobu nepočítá. Její prioritou je vystupování s americkou slavnou kapelou Trans-Siberian Orchestra.

"Svůj pobyt vnímám tak nějak přípravově. Cvičím zpěv, chodím do fitka, trávím čas s rodiči a kamarády. A pak zase frčím," svěřila Gábina a nám přišlo, že během pobytu ve Spojených státech už chytla americký přízvuk, což můžete posoudit v našem videu. "To se vám jenom zdá," tvrdila ovšem.

"V Americe se mi žije skvěle, chtěla jsem tam žít celý život. Byl to můj sen, dostat se tam, takže jsem spokojená," řekla Super.cz. Zatímco Monika Bagárová (29), která v Americe též valnou část roku pobývá, má pak při svých návštěvách České republiky jednu práci za druhou, u Gábiny tomu tak není.

"Nejsem tady moc aktivní. Nemám na to nikdy dost času ani prostoru. Bývám tady vždy jen tak tři týdny a pak se zase vracím na několik měsíců zpátky. Na to, abych vydala singl nebo album, to není ideální. Možná někdy v budoucnu. Ale Amerika mě pořád táhne zpátky a je to něco, co ke mně trošku patří. Ale na Česko jsem nezanevřela, snad časem taky něco na domácí scéně udělám," věří.

Úplný domov ale zatím za velkou louží nemá. "Nebydlím v jednom státě, byla jsem hodně v Kalifornii nebo na Floridě. Pronajímám si dům anebo byt podle práce. Ještě hledám místo, kde bych mohla mít domov, ale Kalifornie je pro mne top. Možná Newport nebo Huntington," plánuje.

Jak už Super.cz informoval, partnera má Gábina v Česku. "Minulý rok za mnou přijel po tour a byli jsme spolu tři měsíce v Americe, ale momentálně pracuje a žije tady. Takže je to vztah na dálku. Není to žádná sranda, hodně fungujeme na Skypu. Je to boj, a jestli se přežije tohle, tak se přežije všechno," domnívá se.

"Když už jsme na jednom místě, tak se snažíme být co nejvíc spolu, něco společně tvořit, navzájem se podporovat, co to jde. Je to muzikant, taky umělec, oba na sobě musíme pracovat. Dá se to těžko skloubit, ale snažíme se. Ale chtěl by taky do Ameriky, což je taky jeden z důvodů, proč má náš vztah takový potenciál," uzavřela Gábina.

Reklama

Další články

Načítám