Hlavní obsah
Článek

Krátké singlové ticho přetnula česká kráska se sametovým hlasem Monika Bagárová (29) ve velkém stylu – videoklipem Never Had, jenž je o to vzácnějším přírůstkem do její diskografie, že se rodil postupně od roku 2013.

Jelikož žije princezna SuperStar střídavě v USA u přítele i v České republice, tak při výběru lokací na natáčení klipu nakonec zvítězil New York. Tam za ní přiletěl tým ve složení manažerky, režiséra a vizážistky a práce mohla začít. Námět připravil a za kameru se postavil v současnosti nejvyhledávanější režisér hudebních videoklipů na Slovensku a v Česku Michal Kunes Kováč, se kterým Monika spolupracovala taky při natáčení videoklipu Let Me Love U. Sehraná umělecká dvojice se při společné práci v Americe setkala poprvé a stála před úplně novou výzvou. Jednotlivé scény se natáčely na Manhattanu a taky v Brooklynu, v umělecké a momentálně trendy čtvrti Williamsburg.

Zadání pro režiséra bylo jasné: „Jelikož jsme se chtěli vyhnout klišé o krásách New Yorku, rozhodli jsme se jít do příběhu,“ vysvětluje Monika. „Režisér měl jasnou představu o detektivce a mně se ta myšlenka zalíbila. Jde o metaforu a nadsázku, motiv lásky a zrady. V příběhu jsem obviněna z vraždy svého přítele. Je to krvák!“ vzpomíná s úsměvem na natáčení plné umělé krve. „Ideou videoklipu a textu písně je, že když se člověku rozpadne vztah, trápí se a má pocit, že je to jeho vina, hledá chybu v sobě. Nakonec však často zjistí, že za tím může být i něco úplně jiného – dokonce zrada a kalkul. Pointa je ‚never ever‘ a skladba je věnovaná všem, kdo se někdy v někom trpce zklamali,“ dodává Monika k příběhu natočenému v srdci New Yorku.

Fanoušci uvidí Moniku poprvé jako „bad girl“, a to není všechno. Talentovaná zpěvačka si v premiéře zkusila během nahrávání singlu NEVER HAD dokonce i rap! V skladbě má díky tomu rapovou pasáž, kterou si podle vlastních slov pořádně užívá. „Rap je mi blízký a často ho poslouchám, na dobrém rapu mě baví výstižnost a výbušnost. Mezi rappery mám hodně kamarádů – Rytmuse, Majka Spirita.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám