Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) je až po uši zamilovaná do svého amerického přítele, s nímž se snaží trávit co nejvíc času. Princezna ze SuperStar proto pravidelně pendluje mezi New Yorkem a Prahou. V Česku má totiž pořád spousty vystoupení.

Naposledy například zpívala na Česko-slovenském plese, kde oslnila luxusními šperky za dva a půl miliónu korun. Snímkem přítele, který je podnikatelem, se Bagárová pochlubila na sociální síti.

"Love", napsala pod společnou fotku z auta jasný vzkaz zpěvačka, jež dřív randila s čokoládovým krasavcem a kolegou ze SuperStar Benem Cristovaem (36). A soudě podle toho, jaký je sympatický Američan fešák, si Bagárová rozhodně nepohoršila...

Natrvalo se prý Monika do Ameriky zatím stěhovat nehodlá. „Už jsme to s přítelem řešili, ale je to ve fázi, že cestujeme. Jsme spolu často, protože jsem tam už víc než v Čechách, i nějaké pracovní nabídky mám. Není na škodu si ale od sebe občas odpočinout, abychom si uvědomili, jak si chybíme," řekla nedávno Super.cz kráska. Za oceán tak půvabná zpěvačka zatím definitivně nefrnkla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám