Hlavní obsah
Článek

Že bude mít Monika Bagárová (29) na Česko-slovenském plese, kde vystupovala, na sobě šperky za dva a půl miliónu korun, jsme věděli dopředu. Zajímalo nás ale, v jaké róbě je vynese. A zpěvačka nás dost překvapila. Místo šatů totiž zvolila strohý kalhotový kostým. Ovšem halenka v něm chyběla.

"Se stylistou jsme se domluvili, že zkusíme něco jiného. Šaty mne ale také čekaly, ale až na vystoupení s orchestrem. Tohle se hodí také k prvnímu vystoupení, které je s r´n´b kapelou," vysvětlila, proč nejprve oblékla outfit v pánském stylu a teprve potom dámské šaty.

Že si pod sako nevzala podprsenku, bylo jasné na první pohled. "Pod sakem prádlo opravdu není, pod kalhotami už ano," smála se Monika. "Ale mám oboustrannou lepicí pásku, aby sako drželo, kde má. Jinak by se to odhalilo," dodala.

A co že to vlastně měla za šperky, kvůli nimž ji musel celý večer hlídat bodyguard? "Jsou to šperky Chopard, je tam diamant a ještě nějaký kámen, který neznám. Na jednu stranu je to krásný pocit, nosit tohle na sobě, ale zároveň je to i strach. Sama bych si to netroufla vzít domů ani k make-up artistce, tak jsem byla ráda, že mi je přivezli rovnou sem a po skončení večera je zase odevzdám," svěřila.

Zpěvačka se v Česku zdrží jen týden, už 23. února zase odlétá do Ameriky. "Čeká mě tam spousta práce, na kterou se těším," řekla nám Monika, která je spokojená i se vztahem, který teprve nedávno přiznala. "Fungujeme super. V Americe spolu bydlíme, létá sem i za mnou, podporuje mne v mojí práci a stojí při mně," zamilovaně vyprávěla zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám