Hlavní obsah
Článek

Svatební šaty na sebe poprvé oblékla před 22 lety a z fleku by se mohla vdávat znovu. Zpěvačka Monika Absolonová (47) totiž jako nevěsta vypadá naprosto fantasticky. To dokázala při natáčení nového pořadu Den jak sen.

Jako průvodkyně dokureality show, která zachycuje reálné svatby, bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem bude cestovat napříč republikou. Při natáčení i ona sama oblékla bílou róbu.

Zpěvačka sama se vdávala v roce 2000 za hokejistu Václava Eiselta. „Já se vdávala před 22 lety a šťastně se rozvedla po 3 letech manželství,“ svěřila se zpěvačka s tím, že to, jak prožívala svůj velký den, si už pomalu ani nepamatuje. „Chtěla jsem, aby se všichni bavili a užili si to. Já si nakonec nejvíc užila únos nevěsty. Unesl mě Ríša Genzer a Martin Altrichter. Neumíte si představit tu legraci,“ prozradila při natáčení pořadu Absolonová.

Přestože bude moderátorkou pořadu o svatbách, o vlastní veselce nyní neuvažuje. „Ale člověk míní a život mění,“ usmívá se Monika.

Zpěvačka se také svěřila, jak sama vnímá svatby. „Jsem rozvedená maminka dvou nemanželských úžasných synů, popravdě vám neumím odpovědět. Já se vdávala ve 23 letech, v kostele a věřila jsem, že to je napořád," prozradila.

„Nedopadlo to tak, ale s bývalým manželem jsme vlastně kamarádi. Každý to cítí jinak, každý má své důvody pro sňatek. Díky natáčení pořadu Den jak sen jsem potkala různé páry, v různých etapách života, ale všechny spojovala láska,“ dodala Monika, která při natáčení vyzkoušela hned několik rób a ve všech vypadala naprosto fantasticky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám