Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) se po měsících lockdownu konečně dočkala vystoupení. První živý koncert sezóny odzpívala na letní scéně svého domovského divadla Studio DVA. „Byla to čirá radost stát s BoomBandem po 9 měsících před živým publikem,“ řekla Monika Super.cz.

„Moc si přeju, aby už se situace nezměnila a my všichni mohli dělat to, co umíme a milujeme. A lidi byli neuvěřitelní. Jsem vděčná,“ dodala zpěvačka na konto svých fanoušků.

Ti ji zahrnuli slovy díků a podpory, ale také lichotkami. Monika v posledních týdnech výrazně zhubla a na pódium vstoupila v černých šatech s průhlednou sukní, což její fanoušci nenechali bez odezvy. „Jedinečný zpěv, sexy outfit a super kapela,“ vzkazovali.

S hubnutím chce Monika pokračovat i dál. „Deset kilo dole ještě není, ale skoro. Ještě sedm bych zhubnout chtěla, abych vypadala jako dřív. Pro můj pocit to bude hrozně fajn. Je to porozchodová dieta. Já to takhle ale mám vždycky. Rozchody na váhu fungují skvěle,“ svěřila Monika v květnu krátce poté, co oznámila rozchod s otcem svých dvou synů Tomášem Hornou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám