Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nikdo nečekal. S šokující zprávou v den zamilovaných přišla Monika Absolonová (47). Zpěvačka oznámila rozchod. S hokejistou Tomášem Hornou, se kterým má dva syny Tadeáše a Matouše, se rozešli po sedmi letech vztahu.

„Je 1. máj lásky čas a moje dvě životní lásky mě políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych Vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli,“ svěřila se Monika Absolonová.

„Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ prohlásila zpěvačka, která svou zprávou šokovala nejen fanoušky, ale i kolegy z branže. S Tomášem Hornou je totiž mnozí měli za ideální pár.

„A protože budeme vždycky především rodiče dvou úžasných kluků, kteří se za pár let naučí číst, tak zde veřejně nebudu vysvětlovat důvody. Jediné, co řeknu, že jich je, jak tomu bývá, víc. Tak nám prosím držte pěsti, ať je brzy zase dobře. Děkuji a opatrujte svoji lásku,“ svěřila se Absolonová, kterou fanoušci na sociální síti zahrnuli hromadou povzbuzujících zpráv.

Pár se seznámil před sedmi lety a Tomáš byl tehdy ještě ženatý. Nedlouho na to spolu začali žít, jako prvního přivítali na svět v roce 2015 syna Tadeáše. V roce 2018 pak Monika porodila druhorozeného chlapečka Matouše. A přestože v létě 2016 dostala Monika zásnubní prsten, ke svatbě nikdy nedošlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám