Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) ještě loni v září na narozeninách producenta Františka Janečka (79) Super.cz řekla, že se snaží držet přísnou dietu v podobě přerušovaného půstu, aby zatočila s kily navíc. Co se od té doby stalo?

"Nejím od sedmé večer. Váha se mi vždycky zlepší, tak o dvě tři kila, a pak to nějak pokazím a zase přiberu. Nic zásadního se nestalo," řekla Super.cz Monika.

"Jsem obryně Stáňa, mrzí mě to, ale asi už se to nezmění. Řeším, jestli se mám smířit s tím, že budu takhle veliká, nebo se budu snažit zmenšit do oblečení, které tady mám. Potěšilo by mě, kdybych zhubla deset kilo, za patnáct bych byla šťastná," prozrazuje.

Do radikální diety se jí ale nechce, i když ví, že by zhubla. Bojí se ale jojo efektu. "To pro tělo dobrý není. Takže vlastně čekám na nějaký zázrak," upřesňuje s tím, že se snaží jít občas alespoň běhat.

"Běhání mi vydrželo relativně dlouho. Ale nejsem typ člověka, který je schopen běhat sám, potřebuju k tomu sparing partnera. Ale ten je momentálně pryč, takže je to taky horší," vysvětluje.

"Kromě běhání a starání se o kluky nic nedělám. Já jsem před covidem měla denně velký výdej energie, to teď není. Je to peklo," dodala.

Reklama

Další články

Načítám