Hlavní obsah
Článek

Stejně jako maminky i tátové mají svůj svátek. Den otců, který se u nás slaví třetí neděli v červnu, se těší čím dál větší popularitě. Ani celebrity si nenechaly ujít možnost svým otcům, a v mnoha případech i tatínkům svých dětí poblahopřát.

Tamara Klusová sdílela snímek z dětství, Sandra Pospíšilová ze svatby, kdy ji táta vedl k oltáři, a Michaela Maurerová, Jasmina Alagič nebo Monika Absolonová věnovaly přání svým partnerům.

„Když se Emma narodila a její tatínek ji poprvé (skoro posvátně) držel v náručí, tak první, co jí celej dojatej řekl, bylo: ‚Až budeš velká, koupím ti kabelku‘. (Ani nemusela moc vyrůst a už ji má. Kabelku ve tvaru pejska, které tak miluje). Ležela jsem tam, smála se a plakala z toho štěstí, co se nám narodilo, a doufala, že ta něha a láska, kterou vidím v jeho očích, mu už navždycky zůstane. Zůstala! A pořád roste. Emma má nejlepšího tatínka, jakého si jenom holčička může přát. Takovýho tátu bych přála všem dětem!“ vzdala Michaela Maurerová (44) hold partnerovi.

„Tak už nám ho ukaž,“ reagovala vtipně její kolegyně Monika Zoubková v narážce na fakt, že Míša podobu svého muže nezveřejňuje. Ani tentokrát neudělala výjimku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když se Emma narodila a její tatínek ji poprvé (skoro posvátně) držel v náručí, tak první, co jí celej dojatej řekl, bylo: “Až budeš velká, koupím ti kabelku.” (Ani nemusela moc vyrůst a už ji má. Kabelku ve tvaru pejska, které tak miluje.) Ležela jsem tam, smála se a plakala z toho štěstí, co se nám narodilo a doufala, že ta něha a láska, kterou vidím v jeho očích, mu už navždycky zůstane. Zůstala♥️! A pořád roste. Emma má nejlepšího tatínka, jakého si jenom holčička může přát. Takovýho tátu bych přála všem dětem!⭐️! Hezký Den otců, máme tě ukrutně rády! #mezinarodnidenotců #náš #pejskovákabelka #tatínekzevšechtatínkůtennejtatínkovatější

Příspěvek sdílený Michaela Maurerová (@michaelamaurerova), Čen 20, 2020 v 11:10 PDT

Sandra Pospíšilová (38) tatínkovi Ivanovi děkovala za to, že ji naučil jít si za svými sny, a že i když se jí leckdy zdál přísný, dnes je za to ráda.

„A nikdy nezapomenu, jak jsi musel tvrdě a dlouho pracovat, abychom se měli dobře a mohl jsi nás vzít třeba na dovolenou. A ani na to, jak úžasný jsi byl v den naší svatby a se vším mi pomohl, když jsem nestíhala. Jsi skvělý tatinek i dědeček. Děkuji, mám tě moc ráda,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Krásný den všem tatínkům❤️ Tomu mému - Ivanovi - děkuji za to, jak mě celý život vede a naučil mě jít si za svými sny. I když mi tvoje výchova v mládí někdy přišla přísná (komu v pubertě ne, že?), zpětně musím uznat, že jsem za to ráda. A nikdy nezapomenu, jak si musel tvrdě a dlouho pracovat, abychom se měli dobře a mohl vzít nás vzít třeba na dovolenou. A ani na to, jak úžasný jsi byl v den naší svatby a se vším mi pomohl, když jsem nestíhala ❤️❤️❤️ Jsi skvělý tatinek i dědeček❤️ Děkuji, mám tě moc ráda ❤️❤️❤️ #tatinek #muj #dekuji #zavse #svatek #denotcu #fathersday #loveu

Příspěvek sdílený Sandra Pospíšilová (Parmová) (@sandrapospisilova), Čen 21, 2020 v 3:43 PDT

Monika Absolonová (47) uvedla, že být rodičem je velká zodpovědnost a že je ráda, že její dva synové mají oporu jak v ní, tak v otci Tomášovi Hornovi.

„Alespoň do určitého věku jsou rodiče středobod a v dospělosti pocit zázemí v zádech. Vím, jak je to důležité. Pro mě a bráchu byla vždycky jistota jen mamka. A proto jsem šťastná a denně děkuju za to, že máme kluky s Tomášem. Některé věci jsem nikdy nezažila, a tak jsem šťastná, že je zažívají moji kluci,“ napsala zpěvačka.

Jasmina Alagič (34) partnerovi Rytmusovi popřála fotkou, na které se mazlí se synem Sanelem. Ten prý tátu naprosto zbožňuje - a ona zrovna tak.

„Ten pocit, který dává, je něco, co nikdo nikdy nenahradí. Pocit nekonečné lásky, bezstarostného štěstí a bezpečí,“ uvedla.

Tamara Klusová (36) sdílela archivní snímek a všem tatínkům mimo jiné popřála, aby cítili, jak důležití v životě svých dětí i žen jsou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Já a Táta. Milí tatínci včetně toho mého. Přeju Vám, ať cítíte, jak moc důležití pro svoje děti a ženy jste. My se matkami staneme snáz, neb v našem těle roste život, kterého jste nedílnou součástí, hormony nám omámí mysl, a skrz porod - největší bolest a transformaci - se navždy změníme. Vy jste toho zázraku pozorovateli a musí to být moc těžká role, držet za ruku milovanou bytost, která skrze bolest přivádí na svět někoho, koho od první chvíle máte milovat stejně tak, jako máma. Vaše rozhodnutí být tátou, je daleko těžší a daleko více obtežkáno hlavou, než je to u matek. A za to se Vám všem mužům, kteří milujete svoje děti, dáváte jim najevo své city, umíte rict promiň, když se zmýlíte, pečujete o ně s láskou a bez podmínek, klanim. Jste úžasní! A ať je dnešní den opravdu dnem vašim! Jsme jedno! #denotců

Příspěvek sdílený Tamitadyje (@tamara_klusova), Čen 21, 2020 v 3:12 PDT

Slavíte Den otců?
Ano
12,8 %
Ne
87,2 %
Celkem hlasovalo 7292 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám